Scroll to top
Share
en

Në 14 maj të këtij viti nuk do të jetë një ditë  agjërimi vetëm besimtarët musliman por edhe ata të krishterë dhe kjo si një lutje që bota të shpëtojë sa më parë nga koronavirusi. Këtë propozim e bëri Komitetit i Vëllazërisë Njerëzore i përbërë nga të gjitha besimet, Kryegjyshata Botërore Bektashiane do ti bashkohet kësaj lutje të përbotshme të përbashkët që pandemia te përfundojë e njerëzimi t’i kthehet jetës së mëparshme. Kjo ditë lutje do të jetë globale e përbashkët për të gjithë njerëzimin ndaj ftoj të gjithë besimtarët të na bashkohen.

Related posts