Scroll to top
Share
en

Ambasada e Zvicrës nën përkujdesjen e veçantë të ambasadorit Adrian Maitre organizoi veprimtarinë me temë: “Shqipëria – Jetesa në harmoni e komuniteteve fetare”, që kishte për qëllim promovimin e një prej pasurive më të çmuara të kombit shqiptar, për të cilën duhet të jemi krenar të gjithë.
Zvicra është një model i vërtetë për demokracinë, respektimin e të drejtave të njeriut dhe bashkëjetesën mes popujve, nga e cila mund të mësojmë shumë.

Në këtë veprimtari morën pjesë: Kryegjyshi Botëror Hirësia e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj, lider të komuniteteve fetare, misionet diplomatike dhe Presidenti Meta.

Related posts