Scroll to top
Share
en

AKTIVITETE


Category

Besimtarët bektashianë dhurojnë gjak

Ditën e sotme, Kryegjyshata Botërore Bektashiane Selia e Shenjtë, nën kujdesin e veçantë të...

Bektashi World Headquarter August 13, 2020

Pelegrinazh në teqenë e Rabijes, Tepelenë

  Bismilahi, Rrahmani, Rrahim! Në emër të Zotit, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! Historia e këtij vendi...

Bektashi World Headquarter July 23, 2020

Në përvjetorin e 240-të të themelimit dhe në përvjetorin e 13-të të rindërtimit të Teqesë Bektashiane të Gjakovës

  Bismilahi Rrahmani Rrahim! Në emër të Zotit, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! Të nderuar besimtarë bektashinj...

Bektashi World Headquarter July 14, 2020

Aktivitet me rastin e çeljes së "Vitit të Naim Frashërit"

Ditën e sotme, me rastin e 120 vjetorit të kalimit nga jeta dhe, 175...

Bektashi World Headquarter July 10, 2020

Zhvillohet pelegrinazhi në teqen e Bllacës

Ditën e djeshme, më datë 10 qershor 2020, Kryegjyshata Botërore Bektashiane, nën kujdesin e...

Bektashi World Headquarter June 11, 2020

Falenderim për urimin dashamirës të Imzot Angelo MASSAFRA OFM, Arqipeshkëv Metropolit i Shkodër-Pult për festën e Fiter Bajramit

Fort i nderuar Imzot Angelo MASSAFRA OFM Arqipeshkëv Metropolit i Shkodër-Pult! Urime dhe për shumë...

Bektashi World Headquarter May 23, 2020

Sot, Ditëlindja e Kryegjyshit Botëror të Bektashinjve, Shenjtëria e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj

Sot, Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve, Shenjtëria e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj, mbush 61...

Bektashi World Headquarter May 19, 2020
Bektashi World Headquarter May 13, 2020

Kryegjyshi Botëror, Shenjtëria e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj, uron besimtarët myslimanë për muajin e Ramazanit.

Të nderuar vëllezër të mijë, klerikë, myhibanë, dashamirës dhe vazhdues të Ehli-Bejtit, anekënd botës!...

Bektashi World Headquarter April 23, 2020

Mirënjohje për myrshidin tonë Dede Reshat Bardhi

Bismilahi Rrahmani Rrahim! Në emër të Zotit, Mëshiruesit, Mëshirbërsit! Të nderuar vëllezër të mi,...

Bektashi World Headquarter April 2, 2020

Gëzuar Sulltan Nevruzin

Kryegjyshi  Botëror i Bektashinjëve, Hirësia e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj ka uruar ditën...

Bektashi World Headquarter March 22, 2020

Mesazh solidariteti. Urimi dhe Bekimi i Kryegjyshit Botëror Bektashian.

Të nderuar bashkëkombas! Duke ju uruar nga zemrat dy festat e shënuar të popullit...

Bektashi World Headquarter November 28, 2019

Mesazhi i Kryegjyshit Botëror

Kryegjyshi Botëror Bektashian, Hirësia e Tij, Haxhi Dede Edmond Brahimaj: “Të dashur miq! Po...

Bektashi World Headquarter November 26, 2019