Scroll to top
Share
en

NJOFTIME


Category

Njoftim: 5-vjetori i përurimit të Odeonit

Kryegjyshata Botërore Bektashiane me Seli në Tiranë, bën me dije, se ditën e hënë,...

Bektashi World Headquarter September 5, 2020

Njoftim: Matem!

Të dashur besimtarë bektashinj, të nderuar vëllezër e motra shpirtërorë, Muaji Muharrem ia arriti,...

Bektashi World Headquarter August 21, 2020
Bektashi World Headquarter July 7, 2020

Njoftim: Viti i Naimit

Kryegjyshata Botërore Bektashiane nën kujdesin e veçantë të Kryegjyshit Botëror, Hirësia e tij, Dede...

Bektashi World Headquarter May 25, 2020

NJoftim: Përkujtimi i ish-Kryegjyshit Botëror Sali Niazi Dede-Dëshmor i Atdheut.

Sot mbushen 78 vjet nga vrasja në Selinë e Shenjtë Bektashiane në Tiranë nga...

Bektashi World Headquarter November 28, 2019

URIM ME RASTIN E DITËLINDJES SË PROFETIT MUHAMMED A.S

Dëshiroj të përgëzoj dhe të uroj të gjithë besimtarët myslymanë kudo që janë për...

Bektashi World Headquarter November 7, 2019