Scroll to top
Share
en

 

Ditën e sotme, më 23 maj 2020, një grup ekspertësh realizuan Dizifektimin e të gjithë ambienteve të punës dhe të Shenjta në Kryegjyshatën Botërore Bektashiane, Selia e Shenjtë.

Ky dizifektim realizohet komfort të gjithë specifikave dhe protokollit ndaj covid-19 në kuadër të masave lehtesuese të vendosura nga Qeveria Shqiptare në lidhje me rifillimin e aktivitetit fetar.

 

Related posts