Scroll to top
Share
en

Kryegjyshata Botërore e Bektashinjve me anë të një deklarate për mediat shprehet se, duke marrë parasysh situatën nga koronavirusi, janë marrë masa të menjëhershme.

“Ndalohen kategorikisht të gjitha festat, darkat e ndryshme, llokmat për myhibanë, apo dashamirës bektashinj, suni dhe cdo lloj tubimi tjetër që është traditë e tarikatit dhe nënkupton grumbullimin e besimtarëve”, thuhet të tjera në njoftim.

Related posts