Scroll to top
Share
en

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës
12 Maj 2020
Baba Edmond Brahimaj
Selia e Shenjtë e Kryegjyshatës Botërore Bektashiane
Rruga Dhimitër Kamarda , Lagja 1
Tiranë ,Shqipëri

I dashur Baba Mondi,
Faleminderit per ngushëllimet e ndjera me zemër dhe për lutjet. Shtetet e Bashkuara ju janë mirnjohëse , sepse ne po përballemi me sfidën e përbashkët të COVID 19 së bashku me partnerët tanë.
Faleminderit gjithashtu që ishit në vijën e parë përgjatë kësaj beteje, duke inkurajur shqiptarët për të qëndruar me shpresë të plotë dhe duke u bërë thirrje për të qëndruar të qetë. Lidershipi Juaj i ndihmon dhe ngjall te shqiptarët detyrimin për përmbushjen e masave parandaluese-kjo ndihmon në shpëtimin e jetëve të tyre.
Shtetet e Bashkura të Amerikës ka vlerësuar gjithmonë miqësinë tonë me Shqipërinë.
Të jeni të sigurtë që kjo miqësi do të vazhdojë.
Sinqerisht
Yuri Kim

Shënim: Ishte shumë e këndshme biseda me ju së fundmi.
Të falenderoj për gjithçka po bën për ta bërë Shqipërinë të jetë një model i harmonisë fetare.

Related posts