Scroll to top
Share
en

Ngushëllim drejtuar Ambasadorit të Urdhërit të Maltës në Tiranë
Shkëlqesisë së Tij Stefano PALUMBO

Shkëlqesi Ambasador,
Me pikëllim të thellë mësova lajmin e ndarjes nga kjo botë të përsonalitetit të lartë të fesë dhe dijes, Fra ‘Giacomo Dalla Torre del Tempio di Sanguinetto, Princ  dhe  Mjeshtër  i  Madh  i Urdhrit  Sovran  të  Maltës.
Kontributi i tij i gjerë dhe i shquar do të mbetet një pikë referimi për të gjthë ata, që çdo rrahje zemre, në këtë botë, e shohin kurdoherë në bashkëjetesën unike me devotshmërinë ndaj Krijuesit.
Në cilësinë e Kryegjyshit Botëror ju lutem pranoni ngushëllimet e mia më të sinqerta.
Trupi i vëllait tonë u prehtë në paqen e amëshuar!
Amin!

 

KRYEGJYSHI BOTËROR I BEKTASHINJVE
SHENJTËRIA E TIJ
HAXHI DEDE EDMOND BRAHIMAJ

Related posts