Scroll to top
Share
en

Ditën e sotme, 22 qershor 2020,  Kryegjyshi Botëror Bektashian Hirësia e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj priti në një takim të veçantë familjen e mikut të vyer dhe bashkëpuntorit të përhershëm në kontributin e tij për bektashizmin, studiuesit, shkrimtarit dhe arkelogut Moikom Zeqo.

Kryegjyshi Botëror, pasi i shprehu edhe një herë ngushëllimet më të sinqerta bashkëshortes dhe fëmijëve të tij, i dhuroi atyre certifikatë mirënjohje me konsideratën më të lartë për të.

Related posts