Scroll to top
Share
en

Kryegjyshata Botërore Bektashiane me Seli në Tiranë, bën me dije, se ditën e hënë, 7 shtator 2020, nga ora 09:00 e në vazhdim, ka vizita dhe pritje në kuadër të 5-vjetorit të përurimit të Odeonit. Njëkohësisht, gjatë ditës do të ketë një sërë aktivitetesh si: Ekspozita fotografike, film dokumentar kushtuar ndërtimit dhe pajisjes së kompleksit shpirtëror e kulturor, vizita në muze, bibliotekë, arkiv etj.

Jeni të ftuar të merrni pjesë.

KRYEGJYSHI BOTËROR I BEKTASHINJVE,
HIRËSIA E TIJ,
HAXHI BABA EDMOND BRAHIMAJ

Related posts