Scroll to top
Share
en

Sot mbushen 78 vjet nga vrasja në Selinë e Shenjtë Bektashiane në Tiranë nga fashistët italianë, të klerikut atdhetar Sali Niazi Dedei,, ish-Kryegjyshit Botëror Bektashian, “Dëshmor i Atdheut”, pasi nuk pranoi firmosien e dokumentit të pushtimit.
Me këtë rast, sot në Selinë e Shenjtë Bektashiane në Tiranë, përkujtohet kjo datë, ku veç të tjerave, do të ketë dhe një falje të veçantë.

Kryegjyshi Botëror Bektashian,
Hirësia e Tij,
Haxhi Dede Edmond Brahimaj

Tiranë, 28 nëntor 2019

Related posts