Scroll to top
Share
en

Qendra Kulturore”Robert Radoja” me presidentin e saj Z.Thanas Gega njëkohesisht Ambasador i Projektit “Ngjyrat e Paqes” në Shqipëri (Colors for Peace, Albania), znj.Entela Kasi (Presidente e PEN Albania) dhe znj.Enerida Lila (Koordinatore e Projektit Colors for Peace, Albania) vizituan sot Kryegjyshatën Botërore Bektashiane Selia e Shenjtë, Tiranë.

Mirënjohje dhe Falenderim nga zemra për Kryegjyshin Botëror të Bektashinjve Hiresisë së Tij Haxhi Dede Baba Edmond Brahimaj për pritjen e veçantë, impresionuese, që mes angazhimesh të shumta vendosi të na kushtojë pak nga koha e çmuar. Konsideratat më të larta e mirënjohje pafund.

Related posts