Scroll to top
Share
en

Sot, Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve, Shenjtëria e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj, mbush 61 vjeç. Si tradicionalisht, në mjediset e Selisë së Shenjtë në Tiranë, Ai preti sot urimet e personaliteteve të larta shtetërore, shoqërore dhe besimtarëve të shumtë. Përtej një mesazhi njerëzor “Gëzuar ditëlindjen!”, ky urim është dhe shprehje e dëshirave të zemrave të miliona bektashinjve në botë për kontributin e Tij për bektashizmin, besimin në Zot, paqen dhe mirësinë….

Në këtë ditë të veçantë, Kryegjyshi ka vendosur të vijojë traditën e çdo ditëlindjeje, duke dhuruar ndihma për jetimët dhe familjet në nevojë.


 

Related posts