Scroll to top
Share
en

Tërmeti shkatërrimtar i 26 nëntorit, ka dëmtuar dhe Kalanë e Krujës, e cili e konsiderohet si kurora e krenarisë së trashëgimisë tonë kombëtare. Dy nga monumentet unike dhe mjaft të rëndësishme të Kalasë, kanë pësuar dëmtime shumë të rënda, për të cilat duhen marrë masa të menjëhershme “Veçanërisht Kulla e Kambanës dhe Teqeja e Dollmës, për tu riparuar dhe mbrojtur, për vetë simbolikën e fortë kulturore e kombëtare që përfaqësojnë.

Related posts